Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اقتصادنیوز، معامله گران در بازار خبری شده سعی می‌کردند با هر اتفاق و تفسیر تازه‌ای به بازار جهت بدهند فارغ از این‌که جهت به چه سمتی بود اما روند تغییرات قیمت می‌توانست به آن بخش از معامله گران که نوسان گیری روزانه می‌کنند سود برساند. درنتیجه این رفتارها قیمت سکه که تا کانال ۱۱ میلیون پایین آمده بود به سمت بالا چرخش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت خرید طلا و سکه در پی سقوط قیمت‌ها

قیمت سکه دیروز از زیر کانال ۱۲ میلیون به مرز کانال ۱۳ میلیون نزدیک شد. برخی تأکید داشتند این افزایش قیمت تحت تأثیر انتظار برای افزایش قیمت طلا انجام‌شده زیرا قیمت دلار به‌اندازه‌ای بالا نرفت که سکه بتواند این میزان تغییر قیمت ثبت کند.

با این اتفاق مجدداً حباب پودر شده در قیمت سکه بازتولید شد و قیمت اسمی آن از قیمت ذاتی فاصله گرفت. باقیمت‌های دیروز حباب سکه به محدوده یک‌میلیون تومان بازگشت.

عوامل اصلی در بازار سکه

روزی که بازار جهانی طلا بسته شد شمارش آراء در آمریکا تمام نشده بود. البته اثر پیروزی بایدن تا حدودی در قیمت طلا منعکس شد اما بازار طعم پیروزی قبل از به تعطیلات رفتن را نچشید.

امروز بازار در حالی بازگشایی می‌شود که از میان سه سناریو ترسیم‌ شده قبل از انتخابات یکی کنار گذاشته‌ شده است؛ پیروزی قطعی ترامپ.

دو سناریو دیگر پیروزی بایدن و دعوا بر سر پیروز انتخابات بود، هر دو سناریو برای بازار معنای جهش قیمت را می‌دادند. در این میان فقط یک سرعت‌گیر وجود دارد تشکیل سنایی از جمهوری خواهان. اگر این سرعت‌گیر به‌اندازه کافی ارتفاع نداشته باشد برخی از پرش طلا سخن می‌گویند. با این حساب بازار سکه فعلاً یک موتور قوی روشن دارد. البته معامله گران سنتی تأکید می‌کنند طلا در بازار ایران نقش مکمل را دارد و آنچه نقش اصلی را ایفا می‌کند قیمت دلار است.

قیمت دلار دیروز پس از چند کانال ریزش مجدداً نوسان رو به بالا داشت برخی این نوسان را یک اصلاح ناپایدار درروند نزولی توصیف می کنند اما برخی می‌گویند تب بایدن زودتر ازآنچه تصور می‌رفت سرد شد. البته برخی می‌گویند این نتیجه‌گیری زود است در بازارهای خبری شده نوسان جزئی جدانشدنی است و زمانی بازار به ثبات یا تعیین جهت می‌رسد که سیاست‌گذار با سیگنال‌های روشن مسیر پیش رو شفاف کند.

پیش‌بینی روند بازار سکه امروزقیمت سکه

در معاملات پشت خطی قیمت سکه به کانال ۱۳ میلیون بازگشته است. این اتفاق می‌تواند به معنای آن باشد که بازار فعلاً روی نوسان رو به بالای طلا جهانی و قیمت دلار در بازار داخلی حساب کرده است. از نگاه معامله گران فنی اگر قیمت سکه بتواند بالای نقطه  ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان مقاومت کند روند نوسان رو به بالا است.

از نگاه برخی معامله گران هم در بازاری که عامل بر پایه انتظارات حرکت می‌کند هر اتفاقی با هزار تفسیر و رفتار هیجانی روبرو می‌شود. البته بخشی از این رفتار هیجانی می‌تواند محصول فضایی باشد که بازیگران بازار به آن دامن می‌زنند تا امکان نوسان گیری بیشتری داشته باشند.

برخی تحلیلگران بازار هم با اشاره به روند دلار تأکید دارند اگر بازار در کانال‌های جدید ماندگار شود سکه نیز دوباره مسیر نوسان رو به بالا را از سر می‌گیرد.

کاهش ۴۰۰ هزار تومانی نرخ سکه | جدیدترین قیمت طلا و انواع سکه در ۱۸ آبان ۹۹

برخی کارشناسان هم با تأکید بر این‌که روندهای روزانه را نمی‌توان مبنا قرارداد ابراز امیدواری می‌کنند بازارها به سمت ثبات و کاهش نوسان حرکت کنند.

کد خبر 563696 برچسب‌ها سکه - قیمت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سکه قیمت معامله گران قیمت دلار بازار سکه قیمت سکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۰۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

خسرو طالبی - رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی، در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبارها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آنها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

تصمیمات آنی انگیزه کشاورزان را کم می‌کند

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب‌ زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزارتومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزارتومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت های مردمی جهادی خدمت می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

کد خبر: 1229109 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • فرصت‌سنجی سناریوهای تعامل آمریکا در آینده جنگ غزه
  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۰:۳۰