Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@11:14:34 GMT

تب قیمت برنج با بخشنامه جدید سرد می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۸۴۲۸۷

تب قیمت برنج با بخشنامه جدید سرد می‌شود؟

به گزارش جهان نيوز، پس از اعلام ممنوعیت ثبت سفارش واردات برنج از سوی وزارت صنعت به واسطه نامه وزیر جهادکشاورزی قیمت برنج وارداتی در بازار با افزایش قیمت مواجه شد که این اقدام مسئولان دولتی موجب انتقاد شدید واردکنندگان برنج قرار گرفت.
  کشاورز دبیر انجمن واردکنندگان برنج در گفت‌وگو با میزان در این باره گفت: تجار با توجه به صحبت‌های وزیر جهادکشاورزی با طرف‌های خارجی قرارداد بسته و هزینه پرداخت کردند اما، اکنون مسئولان بدون توجه به این موضوعات تصمیم بر ممنوعیت واردات گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدتی از توقف ثبت سفارش برنج نگذشته بود که آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکداران در گفتگو با میزان اظهار کرد: به دلیل عدم ثبت سفارش و ترخیص برنج های موجود در گمرک قیمت هر کیلو برنج خارجی(برنج هندی1121) به صورت عمده 25 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: کمبود در عرضه برنج خارجی در بازار احساس می شود و حجم های بزرگ به فروش نمی رسد و این امر به دلیل ممنوعیت برنج خارجی رخ داده است.

مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید و تنظیم بازار، معتقدند هیچ کمبودی در بازار برنج وجود ندارد، مسعود بصیری، مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی در این باره گفت: سالنه حدود سه میلیون تن برنج در کشور مصرف می شود که 2 میلیون و 300 هزار تن آن در داخل تولید می شود و مابقی حدود 700 هزاز تن است که باید از طریق واردات تامین شود.

وی افزود: امسال حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن برنج وارد کشور شده است بنابراین کمبود برنج نداریم.

اما در جدیدترین تصمیم مدیرکل دفتر مقررات واردات و صادرات سازمان توسعه تجارت ایران از ابلاغ بخشنامه جدید واردات برنج به گمرکات خبر داد و گفت: محموله‌های برنجی که تا تاریخ 3 آذر وارد شده ترخیص می شوند.

علی آبادی با اشاره به ارسال نامه ای از سوی جهاد کشاورزی تصریح کرد: این نامه در جهت اجرایی شدن ترخیص برنج‌های وارداتی به گمرکات کشور تا قبل از 3 آذرماه شده بود که با صدور این ابلاغیه عملی شد.

حال با این دستورالعملی که از سوی مسئولان دولتی صادر شده باید منتظر تاثیر این تصمیم دولتی ها ماند و دید آیا میزان عرضه برنج در بازار افزایش می‌یابد تا از افزایش قیمت‌ها جلوگیری و مانع التهاب بیشتر بازار شود یا خیر.

منبع:میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۴۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • مطالبات چایکاران تا فردا ۱۳ اردیبهشت تسویه می‌شود
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه