Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی همدان با بیان اینکه تنهاکشتارگاه تویسرکان از هیچ نظر قابل دفاع نیست و باید تطعیل شود، گفت: با توجه به راه اندازی پیش سرد عمده کشتارگاه های همدان، بالای ۸۰ درصد از گوشت استان از طریق پیش سرد به مردم به جز شهرستان تویسرکان عرضه می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا «دکتر محمود رضا رسولی» درگفت و گو با خبرنگار رودآور، گفت: چهاردهم مهر ماه روز ملی دامپزشکی است که در سال جاری با شعار دامپزشکی، سلامت و توسعه پایدار گرامی داشته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: خوشبختانه اداره کل دامپزشکی در راستای وظایف مهمی که دارد و از جمله آن حفظ و حراست از سرمایه دامی استان و همچنین حفظ بهداشت عمومی است، اقدامات خوبی انجام داده که به تحقق این شعار می تواند کمک کند.

انجام سالانه 9 میلیون واکسیناسیون دام در استان همدان/کاهش 36 درصدی میزان تب مالت دراستان

مدیرکل دامپزشکی همدان افزود: به طور معمول سالانه بین هشت تا 9 میلیون واکسیناسیون انجام از سوی این سازمان انجام می شود تا انواع بیماری ها چه واگیردامی و چه بیماریی های قابل انتقال بین انسان و حیوان کنترل شود.

رسولی تصریح کرد: سال گذشته واکسیناسیون بروسلوز یا همان تب مالت بود که که بیش از 140 درصد نسبت به پیش بینی ما عملکرد مثبتی داشتیم و بنا بر اعلام معاون پزشکی دانشگاه علوم پزشکی میزان تب مالت در سال جاری و در سال گذشته نسبت به سال 94 ، 36 درصد کاهش پیدا کرده است، چرا که مهمترین عامل مبارزه با بیماری بروسلوز واکسیانسیون است و زمانی که این امر به درستی انجام می شود شاهد بیماری نخواهیم بود.

وی عنوان کرد: میزان بروز تب مالت در سال 94، 70 در 100 هزار بوده که در سال 95 هم به 47.52 در 100 هزار رسیده و این یک موفقیت خوب است.

بیماری آنفولانزای دامی چندماهی دراستان کنترل شده است/استان ازنظر بیماری آنفولانزای دامی پاک است

مدیرکل دامپزشکی همدان در ادامه گفت: با توجه به پیشگیری و واکنش سریع و دقیق نسبت به بیماری آنفولانزا، هم اینک چندماهی است که در همدان مسئله حل شده و به جز موارد اندکی که تنها در ابتدای سال جاری شاهد بودیم، دیگر موردی مشاهده نشده و استان ازاین نظر جزء استان های پاک است.

عدم مشاهده تب کریمه کنگو در همدان

رسولی در ادامه افزود: درباره تب کریمه و کنگو هم با وجودی که در استان های دیگر شاهد واگیری و تلفاتی بودیم با اقدامات انجام شده از جمله راه اندازی پیش سرد کشتارگاه های صنعتی دام استان و همچنین تجهیز 25 اکیپپ مایه کوب و سم پاش در سراسر استان، این بیماری در همدان با توجه به اقدامات پیشگیرانه مشاهده نشد.

گوشت بالای 80 درصد از مردم استان به جزء تویسرکان از طریق پیش سردعرضه می شود

وی تصریح کرد: باتوجه به راه اندازی پیش سرد عمده کشتارگاه های استان بالای 80 درصد از گوشت استان از طریق پیش سرد به مردم به جز شهرستان تویسرکان عرضه می شود، علاوه بر آن در سه چهار کشتارگاه هم گوشت های تهیه شده به صورت بسته بندی با برچسب هایی که بر روی آن تاریخ مصرف وانقضاء و حتی تعیین نوع و جنس دام زده شده، عرضه می شود تا خریدار از کیفیت وسلامت گوشت مطمئن باشد.

تنها کشتارگاه تویسرکان از هیچ نظر قابل دفاع نیست و باید تطعیل شود

مدیرکل دامپزشکی همدان در ادامه با تأکید بر اینکه کشتارگاه دام تویسرکان متأسفانه از هیچ نظر قابل دفاع نیست، گفت: این کشتارگاه که در منطقه ای مسکونی قرار دارد، ازنظر دامپزشکی، بهداشت محیط و محیط زیست مشکلات فراانی دارد که با توجه به زیرساخت و موقعیت جغرافیایی اش درست شدنی هم نیست، راه حل اینکه بایداین کشتارگاه تعطیل شود و یک کشتارگاه صنعتی مطابق با استانداردها ساخته تا گوشت موردنیاز شهرستان به صورت سالم تهیه شود.

رسولی اظهار کرد: هم اینک استان همدان گوشت دو سه استان دیگر را تأمین می کند و حال اگر کشتارگاه تویسرکان تعطیل شود، خیلی عیب و ایرادی نیست که گوشت موردنیاز مردم از شهری دیگر تأمین شود، چرا که سلامت و بهداشت شهروندان مهمتر است.

وی با اشاره به اینکه باز بودن کشتارگاه تویسرکان مشکل سازاست، تأکید کرد: مدتی زمانی است که مصوباتی را طبق قانون برای تعطیلی کشتارگاه تویسرکان گرفته ایم و حال منتظر تصمیم مقامات محلی هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود

علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی با وجود تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • بارش ۲۵ میلی‌متر باران در تویسرکان/ سامانه بارشی تا شنبه فعال است
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • ۱۰میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان/ صادرات مرغ افزایش می‌یابد
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد