Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی استان همدان در ابطه با بیماری تب کریمه کنگو بیان داشت: تا الان مورد مثبتی از این بیماری در سطح استان دیده نشده است، با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، از مردم استان همدان میخواهیم قربانی‌های خود را در کشتارگاه ذبح کنند تا اصول بهداشتی آن رعایت گردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع؛ محمودرضا رسولی در رابطه با علائم بیماری تب کریمه کنگو در دام اینگونه اظهار داشت: این بیماری ویروسی است و در دام به جز تب مختصر علامت دیگری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان علائم تب کریمه کنگو در انسان نیز ادامه داد: در ابتدا با تب و سردردهای شدید آغاز می‌شود و به دنبال آن کوفتگی بدن و خونریزی از نقاط مختلف همچون بینی، دهان و مجاری تناسلی اتفاق می افتد.

رسولی اضافه کرد: این بیماری در آغاز درمان دارد اما در صورت پیشرفت می تواند باعث مرگ شود.

مدیر کل اداره دامپزشکی استان همدان راه های انتقال این بیماری را به انسان گزش کنه و یا مصرف گوشت آلوده خواند و خاطرنشان کرد: با احداث و راه اندازی سالنهای پیش سرد در کشتارگاه های صنعتی استان حدودا هشتاد درصد گوشت استان اصول بهداشتی کشتار و پیش‌سرد را پشت سر میگذارند به همین دلیل زمینه بروز این بیماری به میزان زیادی پایین آمده است.

وی با تأکید به دامداران بیان کرد: وقتی کنه بر روی بدن دام میبینید به هیچ وجه این حشره را با دست نکشید و بلافاصله دامپزشکی را در جریان بگذارید و با اکیپ های این اداره همکاری لزم را داشته باشید.

این مسئول استانی با توصیه به مردم در خصوص نگهداری گوشت قربانی به مدت ۲۴ ساعت در یخچال تأکید کرد: گذراندن مرحله پیش‌سرد گوشت ویروس موجود در بدن دام را از بین می‌برد.

وی با اشاره به راه اندازی مراکز بسته بندی محصولات دامی بهداشتی و دارای شناسنامه برای آلایش دامی اظهار داشت: این کار برای تأمین کامل امنیت بهداشتی گوشت و آلایش دامی صورت گرفته است.

وی افزود: مجوز تعطیلی دو کشتارگاه سنتی نیز در شهرستان‌های رزن و تویسرکان گرفته شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان همدان در رابطه با شروع طرح سم‌پاشی دام سبک و سنگین در این استان خاطرنشان کرد: هوای همدان نسبت به سایر استان‌های کشور خنک تر است به همین علت سایر نقاط در این امر در اولویت هستند.

رسولی با اشاره به اینکه از سالیان گذشته سیستم یکپارچه قرنطینه دام اجرایی شده است اضافه کرد: اما با توجه به تعدد راه‌های اصلی و فرعی استان امکان ورود دام غیرمجاز به استان همدان وجود دارد که با همکاری نیروی انتظامی از این انفاق جلوگیری می‌شود.

وی اظهار داشت: مردم از عرضه و کشتار دام غیرمجاز به طور جدی خودداری نمایند و حتما موقع تهیه گوشت به وجود مهر کشتارگاه و لیبل بهداشتی گوشت بر روی محصول توجه کنند و مطمئن شوند که کشتار دام غیر مجاز غیرمجاز نبوده است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان در خصوص شیوع بیماری تب کریمه کنگو در سالهای اخیر در این استان اظهار داشت: با توجه به عواملی که ذکر شد، استان همدان از جمله استان‌هایی است که در سال های اخیر در زمینه بیماری تب کریمه کنگو با مشکلات کمتری مواجه بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۳۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی گفت: با توجه به آمار تولید گوشت قرمز استان توسط جهاد کشاورزی میزان ۱۵ درصد تولید گوشت متعلق به عشایر است.

محمدحسین جعفری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی طی سال گذشته اظهار کرد: تولید گوشت قرمز عشایر استان طی سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۲ هزار و ۷۱۸ تن بوده است.

وی افزود: میزان تولید گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی نسبت به سال قبل ۱۱۷۲ تن افزایش داشته است.

مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی درخصوص اینکه چند درصد تولید گوشت استان با عشایر است، تصریح کرد: با توجه به آمار تولید گوشت قرمز استان توسط جهاد کشاورزی میزان ۱۵ درصد تولید گوشت متعلق به عشایر است.

جعفری همچنین با اشاره به استقبال عشایر استان از طرح تولید قراردادی گوشت قرمز که از سال گذشته آغاز شده است بیان کرد: استقبال عشایر از طرح فوق بسیار زیاد بود، به گونه‌ای که با پیگیری‌های صورت گرفته مقدار ۵۰۰۰ تن جو مدت دار (۶ ماهه) در اسفندماه از شرکت پشتیبانی امور دام اخذ و تعداد ۱۱۰ راس دام عشایر تحت پوشش قرار گرفت. همچنین مقرر شد با توجه به محدویت نهاده و متقاضی زیاد به ازای هر راس ۴۵ کیلو گرم جو اختصاص پیدا کند.

وی درباره میزان تحویل علوفه در قالب طرح تولید قراردادی دام سبک عشایر خراسان رضوی گفت: در قالب طرح تولید قراردادی دام سبک عشایر استان در آذر ماه ۱۴۰۲ مقدار ۹۰۰۰ تن جو ۴ ماهه به سررسید ۱۵ فروردین‌ماه سال جاری بین ۶۸۲ نفر از عشایر توزیع شد. رقم ریالی  این طرح ۹۲۷ میلیارد ریال بوده است. با این میزان نهاده تعداد ۵۰ هزار راس دام عشایر تحت پوشش قرار گرفت که ۲۰ درصد دام طرح، یعنی ۱۰ هزار راس دام را عشایر پروار و مقدار حدود ۲۰۰ تن گوشت روانه باز مصرف شده است. ضمنا در طی سال ۱۴۰۲ مقدار ۴۷ هزار تن انواع علوفه تامین و برای تغذیه و تعلیف دام بین عشایر استان توزیع شده است. 

جعفری ادامه داد: ۸۲۰۰ خانوار عشایر در خراسان رضوی شناسایی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد